Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Atletico Madrid 2019-20 seizoen thuis voetbalshirts onthuld

Atlético Madrid's 19-20 home goedkope voetbalshirts keert uiteindelijk terug naar normale strepen, nadat zowel de 2017-18 en 2018-19 shirts zware grafische effecten hadden. Ook een welkome afwisseling, de strepen gaan door op de mouwen van de Atlético 2019-20 hometrui, die wederom een raglan-snit heeft.

De nekband is marine en weerspiegelt de kleuren van de Swoosh en de clubkam, met aan de buitenkant een Spaanse vlag. De afbeelding aan de binnenkant van de hals toont het oprichtingsjaar van de club, 1903, en is een eerbetoon aan de fontein van Neptunus, waar de rood en witten traditioneel hun titels vieren. voetbalshirts Atletico Madrid 2018/19 te koop online winkel.

De inspiratie voor de thuiskit 2019-20 van Atletico is de uitrusting die werd gedragen toen de club de Europa League in 2010 won. De tiende verjaardag van die trofee wordt volgend jaar gevierd en wordt gezien als de start van de recente trofee-afstand van de Spaanse club. Sindsdien heeft Atletico negen titels gewonnen.