Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Atletico Madrid voetbalshirts kind 2019 hot koop!

Atletico Madrid staat 90 vitale minuten voor wanneer ze de uitwedstrijd van hun laatste Champions League-wedstrijd op dinsdagavond spelen tegen de Italiaanse kampioen Juventus. goedkope voetbalshirts te koop online shop.

Atletico verdedigt een 2-0 voorsprong op de eerste etappe in het Allianz Stadion en zal vertrouwen hebben in hun indrukwekkende verdedigingsslag om Cristiano Ronaldo en gezelschap op afstand te houden. Je kunt ook voetbalshirts Atletico Madrid 2018/19 kopen om je steun te betuigen.

De kant van Simeone heeft in alle vijf de wedstrijden vijf schone bladen bewaard in de laatste vijf wedstrijden, hoewel Real Madrid begin februari drie doelpunten heeft gemaakt, wat Juventus hoop geeft.

Het feit dat het Wanda Metropolitano-stadion van Atletico de locatie is voor de finale van dit seizoen, is een enorme stimulans voor de kant van Diego Simeone.