Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Bayern verovert Parijs en wint 11 opeenvolgende keren

Om 20 uur op de 23e, lokale tijd in Portugal, begon de 65e Champions League-finale in het Stadium of Light, Lissabon. Bayern veroverde Parijs met 1-0 en creëerde een winning streak van 11 wedstrijden in de Champions League. Het won het kampioenschap voor de 6e keer en eindigde op een gedeelde derde plaats met Liverpool. Het werd ook na Barcelona. , goedkope voetbalshirts Het tweede team dat tweemaal de drievoudige kroon won (de Champions League, de nationale competitie en de nationale beker). Lewandre opende de middenpaal, Boateng ging door een blessure weg en Koeman viel zonder straf op de grond in het strafschopgebied. In de tweede helft brak Koeman het oude hoofddoel.

Na 425 dagen van de eerste kwalificatiewedstrijd luidde de UEFA Champions League dit seizoen een beslissende strijd in. Bayern heeft 11 keer de finale van de Champions League bereikt, alleen na Real Madrid (16 keer). Dit seizoen won de Champions League de eerste 10 Champions League-wedstrijden en scoorde in totaal 42 doelpunten, de tweede alleen voor Barcelona (45 doelpunten), dat 16 wedstrijden speelde in het seizoen 1999-2000. Bayern Munich shirt 2020 Flick paste een starter aan en Koeman verving Perisic. Boateng, die geblesseerd raakte in de laatste ronde, slaagde voor de medische keuring voor de wedstrijd, Pawar startte niet en Kimmich speelde nog steeds rechtsback.