Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Buffon kiest No.77 voetbalshirts voor zijn terugkeer naar Juventus

Gianluigi Buffon heeft briljant de nummer 1 nieuwe goedkope voetbalshirts en de aanvoerdersband afgewezen na zijn emotionele terugkeer naar Juventus.

De legendarische Italiaanse keeper is teruggekeerd naar Juventus na een seizoen op de topvlucht van Frankrijk met Paris Saint-Germain. De 41-jarige is klaar om het No.77-shirt te dragen nadat hij de optie heeft geweigerd om Wojciech Szczęsny te verwijderen van zijn No.1-shirt. voetbalshirts Juventus 2019 te koop online shop.

Buffons professionele carrière begon in 1995 bij Parma, waar hij zijn Serie A-debuut maakte. Hij zei: "" Ik heb nagedacht over nr. 77, het geeft mijn geschiedenis weer, ik had dit nummer bij Parma en het bracht me geluk: ik vind het echt heel leuk, het is een grote voldoening, deze club geeft je niets op een bord en ik wil iedereen bedanken voor deze gelegenheid, waardoor ik nieuwe, ongelooflijke emoties uit de eerste hand kan ervaren. "