Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Bundesliga-Werner brak opnieuw het doelrecord

Op 20:30 lokale tijd op de 1e, Duitsland, begon de 29e ronde van de Bundesliga aan de laatste wedstrijd, Leipzig RB won Keulen met 4-2 weg en behield nog steeds een voorsprong van 9 punten met Bayern, voetbaltenue kind.Werner scoorde dit seizoen 15 doelpunten in de Bundesliga uit, tweede alleen voor het 17-ball Bundesliga-record voor Heinkes weg in het seizoen 1973-74. Hick, Nkunku en Olmo gingen ook elk naar de volgende stad.

De Bundesliga speelde in juni voor het eerst sinds 17 juni 1995. Keulen opende de wedstrijd met een openingsrecord van 7 minuten Reggie Becay schoot een kleine hoek vanaf de rechterkant van het strafschopgebied naar de COSCO-doelpaal Cordova schoot dichtbij de linkervoet op 9 meter voor het doel, 1-0. Goedkope Duitsland elftal shirt,Maar hij werd vervangen door Modest vanwege een blessure.