Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Chelsea bereikt voor derde jaar op rij FA Cup-finale

Chelsea versloeg Crystal Palace zondag in de halve finale van de FA Cup met doelpunten van Cheek and Mount en zal het opnemen tegen Liverpool voor de titel. Chelsea werd ook het derde team na Manchester United en Arsenal dat drie opeenvolgende seizoenen de FA Cup-finale bereikte, goedkope voetbalshirts maar ze slaagden er in de voorgaande twee seizoenen niet in de titel te winnen. Afgaand op de informatie, is Manchester United het eerste team dat de FA Cup-finale drie opeenvolgende jaren na de oprichting van de Premier League bereikt. Ze bereikten de FA Cup-finale drie keer op rij van 1994 tot 96 en wonnen het kampioenschap twee keer.

Toen kwam 2001-03, toen Arsenal 3 opeenvolgende FA Cup-finales bereikte en 2 titels won. Chelsea bereikte echter de FA Cup-finale in de eerste twee seizoenen en slaagde er niet in de beker te winnen.Chelsea shirt Lampard's Chelsea verloor in het seizoen 2019-20 met 2-1 van Arsenal. In het seizoen 2020-21 verloor Chelsea opnieuw van Leicester City. Deze FA Cup-finale nemen ze het op tegen Liverpool, en in de vorige League Cup-finale had Chelsea verloren van Liverpool. Kunnen ze deze keer wraak nemen?