Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Chelsea's sterkste moordenaar is hem

Giroud verkeert in een hete staat.Na de UEFA Champions League midweek scoorde hij een doelpunt tegen Leeds in de Premier League. De 34-jarige Franse aanvaller heeft 5 goals in 2 wedstrijden, voetbaltenue kind wat de lof van Manchester United-ster Evra wekte. "Ik denk dat het enige probleem met Giroud zijn naam is", zei Evra in een commentaar op Sky Sports. "Als hij Giroudinho of zoiets heette, zouden mensen hem aardig vinden."

"Naar mijn mening is hij de meest uitgebreide aanvaller die Chelsea heeft. Wat ik niet begrijp is dat zelfs in het Franse nationale team mensen altijd zijn stijl in twijfel trekken. Zelfs als hij bij Arsenal is, krijgt hij altijd kritiek. "Als er een uitdaging komt, kan hij het altijd goed doen. Chelsea shirt 2020 Dit is wat ik leuk aan hem vind. Als ik zijn hoofdcoach was, zou hij zeker 100% spelen. Elk seizoen horen we Giroud's transfer." Het gerucht gaat, maar momenteel bij Chelsea is hij de beste spits. "