Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Cristiano Ronaldo verliest zijn eerste finale sinds 2013

Lazio verbaasde Juventus opnieuw op zondag toen ze de Italiaanse kampioenen met 3-1 versloegen om de Suppercoppa Italiana (Italiaanse supercup) te winnen. voetbalshirts Juventus 2019/20 te koop online shop.

Juventus zal teleurgesteld zijn dat ze verloren wat hun achtste achtereenvolgende Suppercoppa Italiana was, maar het resultaat ziet ook het einde van een opmerkelijke reeks in de finale voor Cristiano Ronaldo. Je kunt ook voetbalshirts Ronaldo kopen in onze winkel.

Ronaldo ging naast Gonzalo Higuain in aanval staan, met Dybala vlak achter hen en het was het geredde schot van de Portugese ster waardoor Juve's nummer tien kon gelijkmaken.

Dat gezegd hebbende, de Bianconeri verloor met 3-1 van Lazio, wat betekent dat Ronaldo zijn eerste finale verloor sinds een 2-1 Copa del Rey-finale nederlaag tegen Atletico Madrid in 2013.