Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

De 17-jarige edelsteen van Barcelona breekt record

In de European League tussen Spanje en Oekraïne oogstte de 17-jarige Fati opnieuw een record en werd hij de jongste doelpuntenmaker in de geschiedenis van het Spaanse nationale team. In de laatste wedstrijd maakte Fati zijn debuut als invaller in het nationale team en in deze wedstrijd luidde hij zijn eerste doelpunt in. In de 32e minuut trapte Fati de wereldgolf voor het strafschopgebied en scoorde de dode hoek van het doel goedkope voetbalshirts.Hij hielp het team aan een 3-0-voorsprong.Dit was ook zijn eerste doelpunt in het Spaanse nationale team. Op de leeftijd van 17 jaar en 311 dagen werd hij de jongste doelpuntenmaker in de teamgeschiedenis.

Bovendien moet het eerste scorende doelpunt van Spanje ook de grote bijdrage van Fati onthouden, hij maakte een one-stop penalty aan de linkerkant om het team te helpen de leiding te nemen.Barcelona shirt 2020 Hij was actief tijdens het spel en leverde vele uitstekende prestaties op het gebied van schieten en doorbraken.