Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Een andere Chelsea neemt afscheid

Het contract van William en Chelsea liep officieel af. Nu is hij vastbesloten om Chelsea te verlaten en een afscheidsbrief te sturen aan Chelsea-fans. Sky Sports zei dat hij aftelt om bij Arsenal te komen, goedkope voetbalshirts met een contractperiode van 3 jaar en een jaarsalaris van ongeveer 6 miljoen pond.

Het volgende is de volledige tekst van William's afscheidsbrief:

Ik heb 7 prachtige jaren bij Chelsea doorgebracht en toen ik in augustus 2013 een uitnodiging kreeg van Chelsea, was ik er vast van overtuigd dat dit een uitnodiging was die ik moest accepteren. Tot op de dag van vandaag ben ik er nog steeds van overtuigd dat dit een goede beslissing is die ik kan nemen: een gelukkige tijd, met een beetje verdriet, maar ook geluk en eer. Naast trofeeën heb ik echter ook veel geleerd en veel verbeterd om een ​​betere speler en een beter persoon te worden. Elke training, elk spel, elke minuut in de kleedkamer, ik kan altijd leren en groeien. .

Chelsea-fans heten me welkom en steunen me, ik ben erg ontroerd en dankbaar voor hen. Natuurlijk hebben ze mij ook bekritiseerd. Dit is normaal. Al deze dingen hebben me in staat gesteld om in elke training en elke wedstrijd alles uit de kast te halen en mezelf constant te verbeteren. Ik ben altijd zo geweest tijdens mijn Chelsea-carrière. Nu moet ik in mijn eentje verder gaan,Chelsea shirt 2020 ik zal zeker mijn teamgenoten en elke medewerker van de club missen, ze behandelen me als hun kinderen, en ik zal ook de fans hier missen. Ik vertrek met opgeheven hoofd, want ik heb hier gewonnen, ik draag altijd een Chelsea-trui en doe alles.

Ik dank u allen oprecht, en moge God u zegenen, William!