Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Goedkope voetbalshirts Robert Lewandowski Bayern München 2019-20 hete verkoop

Timo Werner heeft beweerd dat Robert Lewandowski op dezelfde pagina staat als Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. voetbalshirts Bayern München 2019/20 te koop online shop.

Robert Lewandowski heeft dit seizoen de tijd van zijn leven. De Poolse international lijkt elke keer dat hij het veld betreedt een belofte te hebben gedaan om te scoren. In slechts 11 wedstrijden scoorde Lewandowski 16 doelpunten voor Bayern. Je kunt ook voetbalshirts Lewandowski kopen in onze winkel.

In gesprek met de verslaggevers uitte Timo Werner zijn bewondering voor de Bayern naar voren. De 23-jarige legde de vasthoudendheid van doelpunten uit en zei dat het heel moeilijk is om Robert Lewandowski bij te houden.

“Hoe hij op dit moment aan het spelen is, misschien zijn er maar een of twee spelers op deze planeet. Dat is de categorie van Messi en Ronaldo. "