Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Het lot van de Champions League in Parijs staat op het spel

De finale van de UEFA Champions League 1/8 luidde een focuswedstrijd in. Bayern keerde terug naar de Allianz Arena om het op te nemen tegen Paris Saint-Germain. In de eerste ronde versloegen ze hun tegenstanders met 1-0. Voor Paris moeten ze winnen om te overleven, en er is geen uitweg in de strijd op leven en dood voetbaltenue kind. Afgaande op de gegevens die door de loterij zijn vrijgegeven, wordt verwacht dat de wedstrijd van 1,8 miljard euro tussen Parijs en Bayern een doelpuntengevecht zal opleveren.

Bij de totaalscoremethode is de vergoeding voor 2 doelpunten 4,2 voor 1, de vergoeding voor 3 doelpunten 3,75 voor 1 en de vergoeding voor 4 doelpunten 4,75 voor 1. Vergeleken met andere spellen zijn de compensatiegegevens voor 3 doelpunten en 4 doelpunten doelpunten is relatief laag. In dit spel wordt van de twee teams verwacht dat ze een confrontatiegevecht beginnen, beginnend met 3 doelpunten. Als Paris met één doelpunt verschil wint, gaan ze naar de Allianz Arena voor extra tijd of zelfs een strafschop.Paris Saint Germain shirt  Dit is niet gemakkelijk voor hen in de uitwedstrijd en de krappe opstelling. Daarom zullen ze zeker niet tevreden zijn met één doelpunt. Terwijl ze agressief aanvielen, gaven ze Bayern de kans om in de tegenaanval te gaan. Het prachtige doelpuntengevecht zorgde ervoor dat de fans er naar uitkeken.