Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Inter Milan 2020-21 thuis, uit & derde voetbalshirts gelekt

Foto's van Inter's nieuwe thuis, uit en derde uniformen zijn vandaag online opgedoken via Tuttosport. Gemaakt door Nike, de nieuwe Inter 20-21 thuis-, uit- en derde kits worden gedragen in de Serie A. goedkope voetbalshirts voor verkoop online shop.

De strepen lopen door op de mouwen van het Inter 2020-2021 thuisshirt, terwijl een eenvoudige zwarte ronde halskraag het ontwerp afrondt. Je kunt ook voetbalshirts Inter Milan 2019/20 kopen in onze winkel.

Inter's voetbalshirt 2020-2021 is wit en heeft een streeppatroon in zwart en blauw. Deze afbeelding verschijnt, net als bij het huis, ook op de mouwen, terwijl er een wit blok in het midden staat voor het Pirelli-logo.

Een eerbetoon aan de iconische 97-98 derde, het Inter 20-21 derde voetbalshirt heeft een zwart en grijs hoepelontwerp, gecombineerd met gele logo's.