Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Jürgen Klopp gelooft Salah is terug tot 100 procent

Mohamed Salah heeft 100 procent fitheid teruggewonnen en speelt daarop in, volgens Jürgen Klopp. goedkope voetbalshirts te koop online shop.

Liverpool forward scoorde zes doelpunten in zijn laatste zeven club optredens en bracht zijn totaal voor het seizoen op negen - de meeste van alle Reds-spelers. Je kunt Liverpool tenue 2018/19 goedkoop ook kopen om je steun te betuigen.

Klopp heeft een combinatie erkend van de schouderblessure die Salah had opgelopen in de finale van de Champions League, zijn inspanningen op het WK en een verminderde zomervakantie had een effect. voetbaltenue Liverpool kind met hoge kwaliteit!

Maar de manager weet zeker dat zijn nummer 11 weer op zijn best is. Klopp zei: "Sinds vóór de laatste internationale pauze was het volledig duidelijk in elke sessie. Het klikte opnieuw. Hij is daar. Het lichaam is 100 procent terug - zijn fysieke dingen waarop hij kan vertrouwen. Het gaat niet om het scoren van het doel, maar om de algehele prestaties. "