Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Juventus 2019 thuis pre-match voetbalshirts uitgebracht

Juventus start de tweede helft van het seizoen 2018-2019 met een nieuwe pre-match goedkope voetbalshirts. Het nieuwe prepaid-uniform van Adidas Juventus 2019 is gemaakt van gerecycled plastic van de zee, gemaakt in samenwerking met Parley.

De Adidas Juventus 2019 pre-match jersey is zwart met een modern wit grafisch golvenontwerp aan de voorkant, gebaseerd op dezelfde sjabloon als het Real Madrid 2019 pre-match uniform. Juventus tenue 2018/19 goedkoop te koop online shop.

Adidas heeft de krachten gebundeld met Parley for the Oceans om een doelgericht ontwerp te maken. Deze voetbaltrui heeft garen gesponnen uit plastic dat is teruggewonnen voordat het onze oceanen bereikt. Het heeft een lichtgewicht constructie, met afbeeldingen die beweging oproepen. De achterkant van de kraag draagt de boodschap: "For the Oceans." U kunt ook een voetbaltenue Juventus kind in onze winkel kopen.