Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Klopp geeft een briljant antwoord op Liverpool-critici

Het lot van Liverpool is niet langer in hun bezit, na een doelpuntloos gelijkspel in de derby van Sunday Merseyside heeft Manchester City een toppositie in de Premier League veroverd met een voordeel van één punt. Dat heeft geleid tot veel kritiek op de Roden. goedkope voetbalshirts te koop online shop.

Ondanks kritiek op hun gebrek aan creativiteit blijven de dingen aan de andere kant van het veld hetzelfde met vijf opeenvolgende 'clean sheets' in alle competities en een Premier League-beste 17 shut-outs dit seizoen met slechts 15 doelpunten in 29 wedstrijden. Je kunt ook voetbalshirts Liverpool 2018/19 kopen om je steun te betuigen.

Klopp heeft diegenen ondervraagd die suggereren dat Liverpool hun lef verliest, en legde uit dat gelooft dat stabiliteit de sleutel zal zijn tijdens hun titelloop. Hij zei: "We zijn moeilijk te verslaan, wat erg belangrijk is in het voetbal en we hebben nog steeds moeilijke games gecreëerd, wat erg belangrijk is in het voetbal." Het seizoen is nog niet voorbij en we geven niet op. "