Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

La Liga - Barcelona 2-1 Betis

In de 17e ronde van La Liga in het seizoen 2022/23 was er een inhaalwedstrijd: Barcelona versloeg Real Betis met 2-1. In de 65e minuut schoot De Jong snel een vrije trap vanaf de linkerkant van de aanvalshelft voetbaltenue kind. Balde dribbelde de bal langs de linkerkant naar de onderste lijn en passeerde het doel. Rafinha duwde het lege doel in het net en Barcelona leidde met 1- 0!

In de 80e minuut kreeg Barcelona een hoekschop op de rechterkant, Garvey reed het strafschopgebied in, Araujo kopte naar voren om de bal te vervoeren, Lewandowski kreeg de bal in het midden, Barcelona shirt zette een pas recht en scoorde een doelpunt, Barcelona leidde met 2-0 ! In de 85e minuut brak Sabali vanaf rechts door en passeerde de bal. Christensen redde duikend en kwam niet bij de bal. Conte maakte een klaring en schoot de bal per ongeluk in eigen doel, 1-2.