Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

La Liga-Real Madrid wint met 3-1

Om 19:30 uur op de 14e lokale tijd in Spanje lag de focus van de 28e ronde van La Liga in het seizoen 2019/20 in het Di Stefano-stadion. Real Madrid versloeg Eval 3-1 in eigen huis, Cross, voetbaltenue kind,Ramos en Ma. Therlo scoorde doelpunten en Hazard droeg bij aan assists. Real Madrid bleef Barcelona met 2 punten inhalen.

Dit is de 12e competitiewedstrijd in de geschiedenis van de twee partijen Real Madrid scoorde 9 overwinningen, 1 gelijkspel en 1 verlies De enige nederlaag was het gastverlies van vorig seizoen. Real Madrid shirt 2020,de geblesseerde Azar kwam in de basisopstelling en Bell en J Ronaldo kwamen de 12-man bank binnen. Zidane werd de derde coach in de geschiedenis van Real Madrid die 200 wedstrijden coachte. Voor de wedstrijd hielden beide partijen stilte in acht voor de overledene die nieuwe longontsteking had opgelopen.