Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Liverpool onderhandelt actief over contractverlenging met Keita

Liverpool wil het contract van Keita verlengen om te voorkomen dat hij volgende zomer gratis wordt weggeplukt door Parijs. Volgens The Sun onderhandelt Liverpool actief over een contractverlenging met Naby Keita. De reden is heel simpel, zijn contract loopt af in juni 2023, goedkope voetbalshirts en Paris Saint-Germain is de laatste tijd aan het "kwijlen" als Liverpool er niet voor kiest om zijn contract te verlengen, dan wanneer het contract volgende zomer afloopt, Keita in handen van Parijs tevergeefs.

Liverpool is verhuisd om hun contract met Keita te verlengen voordat Parijs lekken oppikt. PSG moet nog een bod doen op de speler, aangezien ze onlangs Renato Sanches hebben binnengehaald voetbaltenue Liverpool . Ook Liverpool-coach Klopp is zich terdege bewust van het belang van het verlengen van zijn contract bij Keita. Hij zei eerder begin januari: "Mijn team kan niet zonder Mane, Salah en Keita." De Duitse coach zette Keita vroegtijdig samen met een spits van wereldformaat. Aan.