Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Liverpool zou in maart tot Premier League-kampioen worden gekroond

De Premier League was van plan Liverpool de titel te overhandigen door de trofee-presentatie naar voren te brengen voordat de wedstrijden werden opgeschort vanwege de uitbraak van het coronavirus, beweert een rapport. goedkope voetbalshirts te koop online shop.

The Mirror stelt dat er discussies hebben plaatsgevonden om de titelkroning van Liverpool naar 21 maart te brengen, waar de Reds de titel op Anfield zouden hebben opgeheven. Je kunt ook voetbalshirts Liverpool 2019/20 kopen om je steun te betuigen.

De prijzen van de Premier League-trofeeën variëren per seizoen, waarbij Manchester City vorig jaar op de laatste dag de titel pakte toen de titelrace tot het uiterste ging, maar de gebruikelijke procedure is dat de titel wordt behaald in de laatste thuiswedstrijd van de campagne van een team . Dat zou betekenen dat de Reds de trofee ontvingen na hun botsing met Chelsea op 10 mei.