Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Manchester City 2019-20 thuis, uitshirt voetbaltenue onthuld

Nadat eerder dit jaar de gerapporteerde deal van $ 800 miljoen USD bekend werd gemaakt, heeft PUMA nu het huis van Manchester City en goedkope voetbalshirts voor het seizoen 2019/20 onthuld.

De thuiskit is natuurlijk in het traditionele hemelsblauw, maar heeft een "geweven jacquardgolfpatroon" dat bedoeld is om de katoenen weefgetouwen weer te geven die van Manchester de eerste industriële stad ter wereld maakten. voetbalshirts Manchester City 2018/19 te koop online winkel.

Het draagt ook een kuif die het 125-jarig jubileum van de stad dit jaar bevestigt, en de blauwe set heeft ook paarse flitsen op de schouder, een knipoog naar het paars dat in het verleden op City-kits verscheen.

De black away-set is bedoeld als een viering van de 'Madchester'-jaren in de stad en is direct geïnspireerd op de iconische gele strepen van de nachtclub Hacienda, die te zien is op de rechterschouder.