Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Manchester City hervond het ritme van het winnen van het kampioenschap

Manchester City versloeg Chelsea en klom naar de vijfde plaats in punten. Het team heeft onlangs een goed momentum en vorm getoond. Manchester City-coach Guardiola gaf na afloop ook commentaar op de wedstrijd. Guashuai zei: "Chelsea is een van de sterkste teams goedkope voetbalshirts. Ons plan is om op onze manier te spelen en het is effectief geweest. De spelers hebben zeer goed gepresteerd. We kunnen geen ups en downs zijn, we moeten ons eigen ritme vinden. Toen we de Premier League wonnen, was dat dezelfde manier van denken. Vandaag hebben we dat ritme weer teruggekregen. "

Over Foden gesproken, die onlangs in transfergeruchten is vervallen, zei Gua Shuai: "Ik ben trots op zijn prestatie vandaag. Hij raakte niet achterop en verloor niet de energie om het team te helpen. Manchester City shirt 2020 Foden is een persoon die we zeer vertrouwen. Zijn prestatie vandaag Zeer goed."