Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Manchester City plan om Etihad Stadium uit te breiden naar 63.000 zitplaatsen

Manchester City heeft gesprekken gevoerd met supporters over het vergroten van de capaciteit van hun Etihad Stadium tot 63.000. goedkope voetbalshirts te koop online shop.

De Britse krant zegt dat de Premier League-club met fans heeft gesproken over de uitbreiding van de North Stand van de 55.000 zitplaatsen in een tweeledige ontwikkeling, waarbij uiteindelijk nog eens 8000 stoelen aan het stadion zullen worden toegevoegd. U kunt ook Manchester City tenue 2018/19 goedkoop kopen in onze winkel.

Manchester City zou graag de twee jaar durende bouwwerkzaamheden starten met als doel de uitgebreide stand gereed te hebben voor het seizoen 2021/22. voetbaltenue Manchester City kind met hoge kwaliteit!

De club is in gesprek gegaan met fans in een poging om te begrijpen welke functies ze willen opnemen in de uitbreiding, terwijl ze ook willen dat de nieuwe stoelen op een betaalbaar niveau worden geprijsd.

Manchester City Voetbaltenue Kind 2018-19 Thuisshirt