Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Manchester United wil dat Ronaldo deze zomer vertrekt

Manchester United wil dat Ronaldo deze zomer Old Trafford verlaat, aldus Britse media. Manchester United heeft dit seizoen niets gewonnen in de titelrace en nu lijkt zelfs de kwalificatie voor de Champions League van volgend seizoen een beetje moeilijk goedkope voetbalshirts. Volgens Manchester Evening News zijn er aanwijzingen dat Ronaldo deze zomer Manchester United kan verlaten.

Volgens de media zet Manchester United de deur open voor het vertrek van de 37-jarige Ronaldo. Het contract van Cristiano Ronaldo bij Manchester United loopt in juni 2023 af. De club hoopt Cristiano Ronaldo weg te sturen om een ​​salaris van 17,4 miljoen euro per jaar vrij te maken voetbalshirts/voetbaltenue Manchester United. Er is ook een impact op de atletiek van de ploeg: ze hopen de weg vrij te maken voor de nieuwe coach, want als Ronaldo blijft, zit hij misschien volgend seizoen op de bank, wat voor problemen zal zorgen voor de nieuwe coach.