Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Messi maakte 15 bedreigingen in één wedstrijd om het La Liga-record te vestigen

Messi was lange tijd de paraplu van Barcelona, ​​hij gebruikte zijn talent om het team te beschermen. Hij trok het shirt van een superheld aan en redde het team keer op keer door de verschillende gebreken van het team te verbergen. Omdat hij echter in het dagelijks leven wonderen heeft verricht, krijgt hij de schuld als zijn prestaties eenmaal normaal worden.

Messi zal vroeg of laat zijn eigen recessie inluiden, en al in 2013 liet Roselle leden ondervragen of ze Messi moesten verkopen. Maar daarna hielp Messi Barcelona 13 trofeeën te winnen en scoorde 296. Het laatste doelpunt was in de wedstrijd tegen Levante op zondag. voetbaltenue kind Het valt niet te ontkennen dat Messi hard heeft gewerkt en tegen Juventus was zijn schot niet nauwkeurig genoeg. Tegen Levante op zondag kwamen bijna alle dreigementen van Barcelona nog van Messi. In de 76e minuut van de wedstrijd was het Messi die Barcelona hielp de impasse te doorbreken en het enige doelpunt van de wedstrijd scoorde.Op dat moment maakte De Jong een schuine pass en schoot Messi in het net vanaf de linker 12 meter van het strafschopgebied.

Na de wedstrijd gaf de Spaanse "Daily Sport" Messi de hoogste score van het team met 8 punten, prees hem als de redder en merkte op dat: "Hij actief op zoek is naar goals, en in de 75e minuut van de wedstrijd wordt de wedstrijd Scoorde goals in moeilijke tijden. Barcelona shirt 2020 Hij is de meest ambitieuze aanvaller op het veld, de speler met de meeste kansen, en de persoon die de meeste bedreigingen maakt. In dit Barcelona is hij nog steeds onmisbaar. "