Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Nike gevraagd De Jong naar Barcelona Voetbalshirts dragen

Barcelona kon hoog gewaardeerde Ajax-jongere Frenkie De Jong voorgaan op andere topclubs zoals Paris Saint Germain en Manchester City vanwege een deal die ze hadden met Nike. De Nederlandse international werd achtervolgd door een groot aantal clubs in Europa, maar Barcelona won de race voor zijn handtekening. goedkope voetbalshirts te koop online shop.

Nike sponsort zowel Barcelona als De Jong. ESPN-bronnen beweren dat het bedrijf een 'zeer belangrijk bedrag' in de lonen heeft geïnvesteerd in de overtuiging dat de prestaties van de jongere tijdens zijn verblijf in Barcelona het rendement van de investering zullen overtreffen. Nike heeft niet bijgedragen aan zijn transfersom. Nike sponsort echter ook PSG. Je kunt ook voetbalshirts Barcelona 2018/19 kopen om je steun te betuigen.

Voor marketingdoeleinden vroeg Nike ook dat De Jong zijn voornaam op de achterkant van zijn shirt van Barcelona zou gebruiken, hoewel hij zei dat hij niet zeker wist of hij met het verzoek in zou stemmen.