Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

PSG Kylian Mbappe uitgeroepen tot meest waardevolle voetballer ter wereld

Paris Saint-Germain nummer 7 goedkope voetbalshirts eigenaar Kylian Mbappe is de meest waardevolle speler in het wereldvoetbal volgens CIES Football Observatory en de enige met een waarde van meer dan € 200 miljoen (£ 174,8 miljoen).

Volgens het rapport is de waarde van de 19-jarige in oktober met € 23 miljoen (£ 20,1 miljoen) toegenomen om hem te zien als een haasje van Tottenham Hotspur-spits Harry Kane. U kunt ook Paris Saint-Germain tenue 2018/19 goedkoop kopen in onze winkel.

Het is niet alleen zijn vorm die zijn waarde heeft opgedreven, maar ook zijn leeftijd, omdat zijn jeugd hem het potentieel geeft om nog ongelofelijkere hoogten te bereiken in het volgende decennium of meer. voetbaltenue Paris Saint-Germain kind met hoge kwaliteit!

Maar nu telt de leeftijd tegen Lionel Messi (31) en Cristiano Ronaldo (33). Ondanks hun voortdurende uitmuntendheid in de loop van de jaren staat Messi slechts op de zesde plaats op de lijst van forwards voor € 170,6 miljoen (£ 149,2 miljoen), terwijl Ronaldo buiten de top 10 staat met € 123,6 miljoen (£ 108,1 miljoen).

Ligue 1 Voetbalshirts Paris Saint Germain PSG 2018-19 Kylian Mbappé 7 Thuisshirt Lange Mouw