Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

PSG staat 7e in UEFA-clubranglijst

Nu de groepsfase van de UEFA Champions League afloopt, heeft de UEFA zijn clubranglijst voor 2019-20 vrijgegeven. goedkope voetbalshirts te koop online shop.

Hoewel Paris Saint-Germain enkele teleurstellingen had tijdens de Europese competitie, eindigden ze nog steeds in de top 10 en kwamen ze op de zevende plaats. Als we naar de clubs voor PSG kijken, is er geen argument dat de hoofdclub voorop moet lopen. Je kunt ook voetbalshirts Paris Saint-Germain 2019/20 kopen in onze winkel.

Real Madrid komt als eerste, met drie Champions League-trofeeën in de afgelopen vijf jaar, het is geen verrassing. In de tweede plaats volgt FC Barcelona, en hoewel ze de competitie sinds 2014-15 niet hebben gewonnen, zijn ze consistent de Ronde van 16 gepasseerd. De derde club is FC Bayern München, en net als Barcelona maakt de Duitse club voortdurend diepe runs in het toernooi.