Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Pep Guardiola: Manchester City moet alle wedstrijden winnen om de titel te behouden

Pep Guardiola is van mening dat Manchester City de resterende vijf Premier League-wedstrijden moet winnen als ze volgende maand de titel behouden, nadat hij zijn team de druk op Liverpool heeft zien aanhouden met een negende opeenvolgende overwinning. goedkope voetbalshirts te koop online shop.

De terugkeer van de kampioenen naar de top van de tafel strekte zich uit tot slechts een paar uur op zondag voordat Liverpool de top herschaalde met de overwinning tegen Chelsea. De stad was versoepeld om hun eigen overwinning bij Crystal Palace te verlichten elke angst opgeroepen door een zeldzame nederlaag tegen Tottenham in de eerste etappe van hun Champions League kwartfinale, met hun dominantie in Zuid-Londen slechts voor een korte periode aan het einde bedreigd. Je kunt ook voetbalshirts Manchester City 2018/19 kopen om je steun te betuigen.

"We zullen elke game moeten winnen als we back-to-back titels willen maken, dat weten we en de spelers hebben laten zien dat ze het willen doen. Voor een maand in de Premier League wisten we dat het bijna onmogelijk zou zijn ... nee, mogelijk maar erg moeilijk, om de titel te winnen als we punten lieten vallen. We hebben met ongelooflijke persoonlijkheid gespeeld in alle games, inclusief de Champions League-wedstrijden.