Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Real Madrid heeft een mondeling akkoord bereikt met Rüdiger

Real Madrid en Rudiger hebben de onderhandelingen de afgelopen dagen opgevoerd en nu heeft journalist Romano bevestigd dat er een akkoord is bereikt. En slechts een paar uur geleden bevestigde Tuchel ook dat de Duits international Chelsea zal verlaten. In korte tijd is de transfersituatie van Rudiger snel gevorderd. Romano, voetbaltenue kind die altijd bekend stond om zijn accurate nieuws, onthulde dat "Real Madrid een mondelinge overeenkomst met Rudiger heeft bereikt. Het contract is nog niet getekend, maar Real Madrid is nu bijna klaar met het afronden van de vrije deelname van Rudiger. Dit zal een lange weg zijn." termijndeal. De laatste details zullen kort voor het contract worden besproken."

De twee partijen bespreken de duur van het contract en enkele details. Rudiger is veeleisend. Hij verwierp Chelsea's aanbod van een jaarsalaris van 12,2 miljoen euro. Tuchel heeft ook bevestigd dat Rudiger het team deze zomer zal verlaten. De club heeft alle middelen geprobeerd en is er niet in geslaagd zijn contract te verlengen. Rudiger en zijn zes seizoenen bij Chelsea, Real Madrid shirt waarin hij in 196 wedstrijden speelde, 12 doelpunten maakte en drie assists gaf.