Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Real Madrid-spelers behouden hun waarde!

De door de epidemie veroorzaakte economische crisis in de voetbalwereld heeft ervoor gezorgd dat de totale waarde van de huidige speler in waarde is gedaald. De gezaghebbende Duitse "transfermarkt" -website weerspiegelt dit ook bij het waarderen van spelers. Mbappé is momenteel de meest waardevolle speler in het evaluatiesysteem van de "transfermarkt", goedkope voetbalshirts maar zijn waarde is gedaald van 200 miljoen euro naar 180 miljoen euro. Zelfs als de Franse speler erg jong is en een onbeperkt potentieel heeft, kan hij niet voorkomen dat zijn waarde daalt als gevolg van de impact van de algemene omgeving.

De Spaanse krant "Aspen" wees er echter op dat de waarde van de spelers van Real Madrid goed op peil is gebleven. Real Madrid shirt 2020 De spelers die momenteel tot Real Madrid behoren (inclusief degenen die vorig seizoen het La Liga-kampioenschap wonnen en de spelers die terugkeerden van huur) hebben een totale prijs van 1,0643 miljoen euro. De opstelling van Real Madrid is de meest waardevolle opstelling in La Liga, na Manchester City (1.067,9 miljoen euro) ter wereld. Met een totale spelersprijs van meer dan 1 miljard euro, afgezien van Real Madrid en Manchester City, alleen Liverpool (1.0229 miljoen euro).