Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Son Heung-min wint de wedstrijd met 2 goals en 1 assist

In deze speelronde van de Premier League versloeg Tottenham Hotspur Leicester City thuis met 3-1. Son Heung-min speelde een belangrijke rol. Hij droeg 1 assist en 2 goals bij. In de 22e minuut van de wedstrijd nam Sun Xingmin een hoekschop en Kane kopte voor het strafschopgebied goedkope voetbalshirts. In de 60e minuut passeerde Kulusevsky de bal en Sun Xingmin draaide zich vanaf 10 meter om en scoorde een laag schot in het net, 2-0. In de 79e minuut passeerde Kulusevsky de bal en Sun Xingmin schoot de bal vanaf de voorkant van het strafschopgebied aan de rechterkant in de linkerbovenhoek, 3-0.

Son Heung-min scoorde dit seizoen 19 Premier League-goals, waarmee hij een seizoensrecord in zijn Premier League-carrière vestigde. Het vorige record was 17 goals. Bovendien overtrof Son Heung-min ook Ronaldo en werd hij tweede in de Premier League-scorerslijst, Tottenham Hotspurs shirt de tweede alleen voor Salah, die 22 doelpunten maakte. Son Heung-min scoorde 89 doelpunten in de Premier League, overtreft Bergkamp en staat 43e op de topscorerslijst aller tijden van de Premier League. Bij Tottenham maakte hij in totaal 126 doelpunten. Na de wedstrijd werd Son Heung-min met 73,2% van de stemmen uitgeroepen tot de officiële Premier League-speler van de wedstrijd. Na het voltooien van twee schoten en één pass en het verzenden van 4 key passes, won Son Heung-min ook de hoogste score van 9,2 van Sofascore.