Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Tottenham 4e Manchester United 7e

In deze speelronde van de Premier League versloeg Tottenham Newcastle thuis met 5-1, passeerde Sun Xingmin het schot, scoorden Ben Davis, Doherty, Emerson en Bergwijn. Tottenham heeft 5 overwinningen behaald in de laatste 6 ronden. Na deze speelronde steeg Tottenham tijdelijk naar de vierde plaats in het klassement, Arsenal trok zich terug naar de vijfde plaats, goedkope voetbalshirts West Ham zesde en Manchester United naar de zevende.

Conte nam het team over in november vorig jaar. Na zijn aantreden won Tottenham 12 overwinningen, 3 gelijke spelen en 5 nederlagen, goed voor 39 punten. Na het aantreden van Conte is Tottenham het team met de derde meeste punten in de Premier League, na Manchester City en Liverpool, die gemiddeld 50 punten hebben. Conte zei na de wedstrijd dat Tottenham erg goed speelde en genoten heeft van de wedstrijd. Met betrekking tot het vooruitzicht om voor de top vier te strijden, zei Conte dat de Premier League erg moeilijk is, maar dat het voor geen enkel team gemakkelijk is om Tottenham te verslaan. Tottenham Hotspurs shirt Hij wil dat Spurs aan het einde van het seizoen vierde blijft, maar het team moet de intensiteit en efficiëntie behouden. Zolang je alles geeft, kun je zien wat het team kan bereiken.