Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Tragische sparring bij Man Utd leidde tot fiasco

Volgens het "Manchester Evening News" brak er twee dagen voor de 0-4 nederlaag van Manchester United tegen Brentford een ruzie uit in de kleedkamer van Manchester United. Het kan gezegd worden dat er nog veel tegenstrijdige factoren zijn in het team van Manchester United voetbaltenue kind. Bronnen uit Manchester United zeggen dat er donderdag een verhitte woordenwisseling was in de kleedkamer op de trainingsbasis van Manchester United in Carrington. De sfeer in het team was gespannen. Na een verliesreeks van twee wedstrijden blijven de divisies binnen Manchester United bestaan, en enkele Manchester United-spelers die graag willen vertrekken, zijn er nog steeds.

Hoofdcoach Ten Hag maakte Maguire nog steeds aanvoerder, een beslissing die niet volledig door de ploeg werd gesteund.Sommige belangrijke spelers in de ploeg zijn nog steeds sceptisch over Maguire's aanvoerdersband en zijn uitgangspositie. Cristiano Ronaldo's idee om het team te verlaten heeft ook geleid tot een gespannen sfeer in het eerste elftal, waarbij enkele teamgenoten hem wilden verlaten omdat ze denken dat de sfeer zal verbeteren nadat hij vertrekt. Vorig seizoen uitte Ronaldo stoutmoedig zijn bedenkingen over Maguire en voormalig baas Solskjaer, Manchester United shirt en de passiviteit van Manchester United op de transfermarkt was een van de redenen waarom hij graag wilde vertrekken. Ten Hag annuleerde zondag de spelersvakanties en gaf ze een langeafstandslooptraining. Een bron zei dat de spelers door de straffe training van Ten Hag in de hitte op het punt stonden in te storten.