Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Arsenal wint volgend seizoen de Premier League

talkSPORT meldt dat Simon Jordan in een interview zei dat Arsenal volgend jaar de Premier League-titel zal winnen en een einde zal maken aan de dominantie van Manchester City voetbaltenue kind. Het team van Guardiola heeft vier opeenvolgende Premier League-titels gewonnen, maar Arsenal liet de spanning om dit seizoen te winnen over tot de laatste ronde. Simon Jordan zegt dat Arsenal volgend seizoen de Premier League-titel zal winnen na verschillende opeenvolgende titelnederlagen.

Simon Jordan zei in het interview: "Ja, ik ben misschien een beetje willekeurig als ik dit zeg, maar ik denk dat Arsenal volgend seizoen de Premier League gaat winnen. Ik denk dat het een natuurlijk proces is voetbaltenue Arsenal . De laatste punten van Arsenal dit seizoen zijn al gestegen." van 84 naar 89 punten. “Bovendien hebben de prestaties van Arsenal in de Champions League ook bewezen dat ze een team zijn dat op meerdere fronten kan opereren. Hun prestaties worden steeds beter, de manager en sommige tactische beslissingen van het team worden ook beter. Het is alleen dat ze fouten hebben gemaakt in de wedstrijd tegen Aston Villa en tijdens Kerstmis, maar ze zijn echt goed voor het kampioenschap. Het kampioenschap is erg competitief. "