Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Guardiola zegt of hij niet gezond is als hij terugkeert naar Manchester City

Haaland werd voorafgaand aan de wedstrijd van het Noorse nationale team door de media geïnterviewd en sprak over de schemadruk waarmee spelers te maken hebben. "Individuen kunnen meer races aan dan anderen, en sommige mensen niet. Het probleem is niet de concurrentie, het is de kwaliteit. Je kunt niet van mij verwachten dat ik in elke 70 wedstrijden 1.000 meter sprint, dus het aantal sprints zal uiteindelijk "Het is erg hoog voetbaltenues kopen. De kwaliteit zal naar beneden gaan. Er zijn veel wedstrijden, wat moet ik doen? Ik moet gewoon het spelplan volgen en ik denk: dit is zakelijk, maar het is goed om voor het nationale team te spelen."

Haaland onthulde in het interview ook dat hij een bericht kreeg van Manchester City-coach Guardiola toen hij in de nationale ploeg zat: "Pep zei maar één ding: 'Als je je niet lekker voelt als je terugkomt, voetbaltenue Manchester City kom ik naar je toe. ' Over het feit dat hij deze zomer alleen maar thuis naar de Europacup kan kijken, gaf Haaland toe dat hij zich slecht voelt: 'Ik ga vijf of zes wedstrijden minder spelen, maar ik kan eindelijk ontspannen. Molde, ik heb nog nooit ontspannen en het is goed om te ontspannen. Natuurlijk hoop ik ook mee te doen aan de Europa Cup."