Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Het bloed van Bayern onderdrukt Dortmund in El Clásico

Op 31 maart om 13.30 uur in de ochtend zal de 27e ronde van de Bundesliga een sterke dialoog op gang brengen. Bayern zal het opnemen tegen zijn oude rivaal Dortmund in de Allianz Arena. Vorig seizoen streden de twee teams tot de laatste ronde van de competitie om de uiteindelijke spanning van het kampioenschap te bepalen. Bayern behaalde een ongekende 11e opeenvolgende Bundesliga-titel met een beslissende overwinning. Dit seizoen echter, voetbaltenue kind met de plotselinge opkomst van Bayer Leverkusen, gecoacht door Alonso, Bayern staat nog steeds in de competitie. Met nog acht speelrondes te gaan staan ​​ze tien punten achter op Lever. Het initiatief in de titelrace ligt niet meer in hun handen. Bovendien worden Bayern en Dortmund afgeleid door de kwartfinales van de Champions League Bayern's winning streak van negen wedstrijden in het hoofdgevecht met Dortmund lijkt mogelijk te zijn.

Bayern versloeg het pas gepromoveerde team en plaatsvervangend aanvoerder Darmstadt met 5-2 in de 26e ronde van de Bundesliga vóór de speeldag van het nationale team en behaalde daarmee de vierde overwinning in de afgelopen vijf wedstrijden. Of het nu de algehele aanvallende vuurkracht was of de leidende spits Harry Kay De doelpunten van En behoren tot de beste in de Bundesliga voetbaltenue Bayern Munich . Dit seizoen kregen ze echter slechts één gelijkspel en één nederlaag tegen Lever in de competitie. Bovendien kregen ze meer punten tegen in uitwedstrijden. Niet alleen is Lever dit seizoen ongeslagen in de hoofdwedstrijd De Bundesliga heeft zeven opeenvolgende wedstrijden gewonnen, waardoor Bayern lijkt af te dwalen van zijn doel van twaalf opeenvolgende Bundesliga-titels.