Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Kans om de Europa League te winnen: Liverpool versloeg de kansen

De Europa League begint met de derde ronde van de groepsfase, en het is de moeite waard om aandacht te besteden aan hoe de krachtige spelers uit alle lagen van de bevolking presteren voetbaltenue kind. Volgens de laatste winstkansen van de relevante instanties in de Europa League staat Liverpool ver voor met 4 tegen 1, Roma en Bayer Leverkusen staan ​​op de tweede plaats met 13 tegen 1 en Brighton staat vierde met 19 tegen 1. Liverpool valt op door zijn superieure kracht en heeft een groot gat geslagen met de concurrenten erachter.

De laatste winstkansen laten zien dat Liverpool met 4 tegen 1 aanzienlijk voorloopt op zijn tegenstanders. Gebruik vier woorden om de prestatie van Liverpool in de eerste twee ronden van de groepsfase te beschrijven: dimensionaliteitsreductie. In de wedstrijden tegen Linz en Saint-Girois koos Liverpool ervoor om op de juiste manier te rouleren, met een duidelijk doel, om 3 punten te behalen tegen de minimale kosten voetbaltenue Liverpool . Het team gebruikte ook 2 overwinningen om het doel te bereiken, en dit zal ook het eerste doelpunt van Liverpool zijn in de competitie. de groepsfase Hoofdstrategie. Liverpool staat momenteel op de vierde plaats in de competitie. Gezien de intensiteit van de strijd om de vierde plaats in de Premier League zou het een goed idee zijn om de Europa League te winnen en rechtstreeks naar de Champions League te gaan. Voor het Rode Leger van dit seizoen zijn ze echter ambitieus en voldoende kracht hebben om voor beide partijen te zorgen.