Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Manchester City wil revanche voor de League Cup met ultralage compensatie

Manchester City wil revanche voor de League Cup met ultralage compensatie

In de kwartfinales van de FA Cup neemt Manchester City het thuis op tegen Newcastle. Manchester City is de favoriet om dit evenement te winnen. Ze versloegen Luton in de laatste ronde met 6-2 om door te gaan, terwijl Newcastle Blackburn uitschakelde na strafschoppen. Vermeldenswaard is dat Newcastle dit seizoen Manchester City versloeg in de Engelse League Cup. Of ze Blue Moon kunnen verslaan in de beker is een hot topic geworden onder de fans goedkope voetbalshirts. De sportloterijofficial heeft een oddscombinatie geopend van 1,17 (Man City) 5,75 (gelijkspel) 9,00 (Newcastle) De kloof tussen kracht en zwakte is duidelijk.

Vorig weekend in de competitie ging Manchester City op bezoek bij Anfield en eindigde in een 1-1 gelijkspel met Liverpool voetbaltenue Manchester City. Spits Haaland presteerde niet briljant. Door het gelijkspel tussen de twee sterke spelers veroverde Arsenal echter tijdelijk de eerste plaats in de Premier Competitie. Na dit gelijkspel verhoogde Manchester City echter ook zijn ongeslagen streak naar 21 wedstrijden. Na deze wedstrijd zal de internationale competitiecyclus beginnen. Uiteraard kan Guardiola alle hoofdrolspelers erop uit sturen om te vechten en wraak te nemen voor de uitgang van de League Cup.