Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Spanje kan met een kleine overwinning op voorsprong komen

Op 16 juni om 0.00 uur begint groep B van de Europa Cup in Duitsland. Als erkende groep des doods zal de eerste wedstrijd van Groep B een belangrijke dialoog inluiden. Spanje en Kroatië zullen strijden in het Stadion van Berlijn. De officiële winst-, voetbaltenue kind gelijkspel- en verliesstatistieken van dit spel zijn 1,7 (Spanje wint) 3,16 (gelijkspel) 4,20 (Kroatië wint).

De officiële sportloterij voor dit spel gaf een combinatie van 1,71 (Spanje wint) 3,16 (gelijkspel) 4,20 (Kroatië wint), wat optimistischer is over het jonge Spanje. In termen van score stond Spanje (1-0) Kroatië op de laagste plaats met 6,40 tegen 1, en de twee teams stonden 1-1 gelijk met 6,40 tegen 1, voetbalshirt Spanje elftal  waardoor ze op de tweede plaats kwamen. Kijkend naar het totaal aantal doelpunten is de odd voor 1 doelpunt 4,25 en de odd voor 2 doelpunten 3,25. Alles bij elkaar genomen is het moeilijk voor de twee teams om een ​​grote score te scoren in deze wedstrijd. Spanje zal naar verwachting een goede start maken met een kleine overwinning.