Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Voorwaarden

Welkom www.voetbalwin.com op de website! Wij bieden diensten met hun opmerkingen en voorwaarden van deze overeenkomst ("Overeenkomst") is ingesteld. Ook als u een service (bijvoorbeeld Klant recensies) gebruiken voetbalwin.com, worden beperkt door de regels, richtlijnen, regels, bepalingen en voorwaarden voor deze dienst. Ze zijn ook in deze overeenkomst door middel van verwijzing.

voetbalwin.com behoudt zich het recht voor op elk moment aan de zijkant om de voorwaarden te wijzigen. Het bezoek, browsen of het gebruik van de website, aanvaardt u alle voorwaarden van de overeenkomst. Lees deze overeenkomst zorgvuldig te lezen voordat u verder gaat.

Gebruik van de website:

De voorwaarden van deze overeenkomst in overeenstemming voetbalwin.com verleent u een beperkte, herroepbare, niet-overdraagbare en niet-exclusieve licentie voor toegang tot en gebruik van de website om uw internet browser te tonen alleen voor het doel van het winkelen voor persoonlijke spullen op de express redenen voor commercieel gebruik of voor derden, behalve toestemming vooraf voetbalwin.com. Elke overtreding van deze overeenkomst heeft geleid tot de onmiddellijke intrekking van de toelating van deze paragraaf zonder kennisgeving aan.

Met meer dan de uitzondering van de gezamenlijke titel, de website of delen daarvan kan gebruiken, kan niet reproduceren, distribueren, verkopen, verhuren, overdragen, afgeleide werken, vertalen, aanpassen, reverse engineeren, demonteren, decompileren of gebruik is, tenzij maatregelen zijn uitdrukkelijk voetbal .com erkend schriftelijk.

U kunt alle informatie die op de website zijn in de handel verkrijgbaar of in naam van een ander bedrijf zijn als ze niet uitdrukkelijk zijn goedgekeurd door voetbalwin.com voorhand. We behouden ons het recht voor om diensten te weigeren, accounts te beëindigen en / of bestellingen naar goeddunken annuleren en berekend zonder beperking als voetbalwin.com van mening dat het gedrag van de klant is illegaal of schadelijk is voor de belangen van is voetbalwin.com.